Wat en hoe?

Jouw vader of moeder heeft mij gebeld en verteld, dat jij je niet zo prettig voelt. Jouw ouders willen jou graag helpen, maar ze weten niet goed hoe. Ze komen een keer bij mij praten en samen bedenken we een plan hoe we jou kunnen helpen. Dit plan bespreken we natuurlijk ook met jou. Ik nodig jou daarna uit om in de spelkamer te komen spelen.

In de spelkamer mag je zelf kiezen met welk speelgoed je wilt spelen en wat je wilt spelen. Je kunt alleen spelen, maar als je dat wilt, wil ik ook met jou samen spelen.
Je komt elke week op een vaste dag en een vaste tijd. We spelen drie kwartier.

Af en toe heb ik een gesprekje met jouw ouders. Zij willen graag weten hoe het met je gaat. Ik kan jouw ouders helpen, zodat ze jou beter kunnen begrijpen en helpen bij dingen die moeilijk zijn. Vóór het gesprekje praten jij en ik samen over wat belangrijk is om aan hen te vertellen.
Soms is het een goed plan, dat ik een keer op school met jouw meester of juffrouw praat of met andere mensen, die voor jou zorgen.

In het begin kom je elke week spelen. Als jij je weer prettiger voelt en we met z’n allen vinden dat het beter met je gaat, dan overleggen we met elkaar hoe vaak je nog komt spelen en hoe we afscheid van elkaar gaan nemen.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.